Cursus HB-ráákt: Laatste Kans voor Ouders & Nieuwe Data voor (jong)Volwassenen!


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
vrijdag 11 okt 2024 13:25u
cursus hb r kt laatste kans voor ouders nieuwe data voor jong volwassenen

Onze cursus HB-ráákt, die op 19 januari en 2 februari plaatsvindt, is bijna vol. Deze data zijn vooral bedoeld voor ouders van hoogbegaafde kinderen, en er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Voor volwassenen die vooral voor hun eigen ontwikkeling willen deelnemen, hebben we nieuwe cursusdata ingepland op 8 en 22 maart 2025. Dit zorgt ervoor dat beide groepen in een passende omgeving hun ervaringen kunnen delen.

Waarom HB-ráákt?
Deze cursus biedt een veilige ruimte om gevoelens te delen en diepgaande wetenschappelijke kennis over hoogbegaafdheid op te doen. Zowel ouders als andere volwassenen krijgen de kans om beter te begrijpen wat hoogbegaafdheid betekent en hoe ze er op een positieve manier mee om kunnen gaan. De gescheiden groepen zorgen ervoor dat deelnemers zich volledig kunnen richten op hun eigen ervaringen en behoeften.

Hybride deelname is mogelijk, zowel online als fysiek op onze locatie in Hoogkarspel!

📧 Meld je snel aan voor de laatste plekken in januari/februari of voor de nieuwe data in maart via: opleidingen@hbcentrum.nl
Meer informatie via: www.hbraakt.nl

Wees er snel bij – de aanmeldingen gaan hard. Gun het jezelf om op een diepgaande manier met hoogbegaafdheid aan de slag te gaan!

#fyp #HBcollege #HBráákt #Hoogbegaafdheid #HybrideCursus #Ouders #Volwassenen #PersoonlijkeOntwikkeling #SnelAanmelden

POLL: