Afgelopen weekend vond onze cursus HB-ráákt plaats


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
zaterdag 14 sep 2024 21:57u
afgelopen weekend vond onze cursus hb r kt plaats

Afgelopen weekend vond onze cursus HB-ráákt plaats, en de reacties van de deelnemers waren bijzonder. Van diepe (h)erkenning tot waardevolle inzichten—iedereen ging naar huis met een gevoel van verbinding. Een paar van hun woorden:

"Het voelde als thuiskomen. Starten met mensen die je niet kent en vanaf het begin zoveel (h)erkenning ervaren was heel fijn. Ik voelde me gezien, een half woord was genoeg."

"Een cursus waarin alles aan bod komt wat je nodig hebt. Afhankelijk van waar je in je reis zit, kun je verder uitdiepen. Het fijnste is het warme bad van herkenning en begrip. Je vindt de laatste puzzelstukjes, of ze vallen eindelijk op hun plek. Niet twijfelen, maar gun het jezelf om dit proces aan te gaan."

"Als volwassene werden delen van mijn kind-zijn aangeraakt. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat, is zo belangrijk. Het delen van ervaringen geeft veel meer diepgang dan alleen lezen of een webinar volgen."

Wil je dit zelf ervaren? De volgende edities van HB-ráákt starten op 19 januari en 1 juni. Of je nu zelf hoogbegaafd bent, ouder, partner of professioneel betrokken, deze cursus geeft jou de handvatten om hoogbegaafdheid écht te begrijpen en ermee om te gaan.

Bij HB-ráákt krijg je niet alleen de volledige theoretische kennis over hoogbegaafdheid, maar krijg je de ruimte om je eigen gevoelens en ervaringen te verwerken. Zoals een deelnemer het mooi verwoordde:
"Het warme bad van herkenning en begrip helpt je verder, niet alleen in je eigen ontwikkeling maar ook in hoe je anderen kunt ondersteunen."

Meld je aan via opleidingen@hbcentrum.nl en ontdek de kracht van verbinding. De cursus is zowel online als fysiek in Hoogkarspel te volgen. De kosten bedragen 250 euro per persoon en 399 euro voor koppels.

#fyp #HBráákt #hoogbegaafdheid #persoonlijkeontwikkeling #erkenning #oudersvanhoogbegaafdekinderen #hbcentrum #HBcollege #opgroeienmethoogbegaafdheid #wetenschappelijkekennis #verbinding #herkenning #kindisjespiegel #hooggevoeligheid #cursus

POLL: