Nieuw bij het Centrum voor Hoogbegaafdheid: HB-thuis!


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
woensdag 14 aug 2024 14:31u
nieuw bij het centrum voor hoogbegaafdheid hb thuis

Ontdek HB-thuis, onze nieuwste dienst speciaal ontworpen om hoogbegaafde kinderen en volwassenen te ondersteunen met een intern verblijf. Voor kinderen bieden we de mogelijkheid om één of meerdere dagen per week te verblijven, terwijl volwassenen kunnen kiezen voor een aaneengesloten periode, afhankelijk van hun specifieke behoeften. In een veilige en ontwikkelingsgerichte omgeving bieden wij de zorg en begeleiding die perfect aansluit bij hun unieke behoeften.

👉 Voor wie is HB-thuis bedoeld?
Kinderen: Voor kinderen die gebruikmaken van onze dienst HBplus, waarbij alles draait om ontwikkelingsgerichte zorg, maar voor wie de reis naar de locatie van HBplus te belastend is. Ook geschikt voor kinderen die jong gaan studeren.
Volwassenen: Voor volwassenen die behoefte hebben aan een afgebakende periode samen met peers, waarbij een rijk aanbod van activiteiten het welbevinden zal versterken.

👉 Wat bieden we?
Professionele Zorg: Altijd verleend door gediplomeerde HB-professionals in een veilige, warme en aangepaste omgeving.
Gepersonaliseerde Aanpak: We bieden maatwerk en persoonlijke aandacht om optimaal in te spelen op de unieke behoeften van elke cliënt.
Ondersteuning bij Zelfstandigheid: Gericht op kinderen, tieners en jongvolwassenen die jong gaan studeren of zich voorbereiden op zelfstandig wonen, waarbij zij essentiële levensvaardigheden zoals boodschappen doen, koken en schoonmaken leren.

📅 HB-thuis is vanaf september 2024 beschikbaar en biedt een gestructureerde, ondersteunende setting voor hoogbegaafde cliënten zonder (ernstige)gedragsproblemen.

💬 Geïnteresseerd of meer weten? Bezoek onze website www.hbthuis.nl of neem contact op via contact.hbcentrum.nl.

#fyp #dagEnNacht #HBThuis #Hoogbegaafdheid #ZorgOpMaat #OntwikkelingsgerichteZorg #HBplus #CentrumVoorHoogbegaafdheid #NieuweDienst #HBthuis2024 #InterneBegeleiding #maatwerk #UniekInNederland





POLL: