laatste klusjes afvinken


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
dinsdag 6 aug 2024 08:12u
laatste klusjes afvinken

Deze zomervakantie zijn we eindelijk de laatste klusjes aan het afvinken na onze verhuizing. Zelf een huis bouwen is één ding, maar het echt "afmaken" is een heel ander verhaal. Met vier HB’ers in één huis is het soms een uitdaging: de één werkt klus voor klus, terwijl de ander steeds van het ene naar het andere project springt. Herkenbaar? We vragen pas om hulp als we zeker weten dat we iets zelf niet kunnen, maar anders proberen we het gewoon zelf. Herkennen jullie dit ook?

Ondanks onze drukke agenda met een eigen zaak, vinden we het belangrijk om tijd vrij te maken voor deze projecten omdat het zoveel voldoening geeft. Ons perfectionisme helpt niet altijd om iets af te maken, maar gelukkig komt ons doorzettingsvermogen dan om de hoek kijken. Het is geweldig om samen over onze aanpak te praten, want iedere HB’er heeft zijn eigen werkwijze en karakter. Deze verschillen maken het juist zo waardevol om samen te werken en van elkaar te leren. Onze HBcafé’s zijn een geweldige manier om deze verschillen en overeenkomsten te bespreken en elkaar te ontmoeten. Ben jij er de volgende keer ook bij? Kijk voor meer informatie op www.hbcafe.nl.

#fyp #hoogbegaafdheid #HBcentrum #centrumvoorhoogbegaafdheid #Zelfbouwen #Verhuizen #Klusjes #Zomervakantie #HBCafé #SamenSterk #Noordervoert #TuinAanleggen #Voldoening #Projecten #Samenwerken #Individueel #HBLeven #Perfectionisme #Doorzetten #VerhuizingVoltooid #HBCommunity #family #friends #bettertogether #smile #martingarrix

POLL: