Het zijn de laatste loodjes bij HBplus


Van: Marieke HBcentrum Hoogkarspel (hoofdvestiging)
woensdag 17 jul 2024 12:38u
het zijn de laatste loodjes bij hbplus

Nog een paar dagen en dan is het alweer zomervakantie 🌞😃 Vandaag zijn de kinderen aan het experimenteren met aluminiumfolie en knikkers. Ze willen zoveel mogelijk knikkers laten drijven in hun “bootje” van aluminiumfolie. Deze activiteit bevordert het doorzettingsvermogen, helpt bij het stimuleren van een growth mindset en nodigt uit om creatief en buiten de gebaande paden te denken. In onze creatieve ruimte hebben ze verschillende materialen tot hun beschikking en het is leuk om te zien dat ze ook andere materialen gingen gebruiken om te vergelijken met het aluminiumfolie.

Morgen is de laatste vrijblijvende inloop van dit schooljaar. Elke donderdag van 10:00 tot 11:00 uur (schoolvakanties uitgezonderd) ben je van harte welkom op de Noordervoert 55 in Hoogkarspel. Of je nu ouder, kind, leerkracht of gewoon geïnteresseerd bent, wij staan klaar om oplossingsgericht met je mee te denken over actuele casuïstiek en al je vragen over hoogbegaafdheid te beantwoorden.

Na de zomervakantie is er weer een vrijblijvende inloop op: 12, 19 en 26 september en 3 en 10 oktober. Ook na de herfstvakantie ben je weer van harte welkom.

Ontdek onze diverse diensten en hoe wij jou kunnen ondersteunen:

- HBplus: Ontwikkelingsgerichte zorg op maat voor hoogbegaafde leerlingen (po/vo)
- HBkids: Peergroup na schooltijd
- HBkamp: Combinatie van HBkids en HBplus in het weekend of tijdens vakanties
- HBcafé, HB-gezinscafé en HB-tienercafé: Ontmoet gelijkgestemden in een ontspannen sfeer
- HBcollege: Opleiding tot HB-professional, cursus HB-ráákt, training HBdocent en HB-gezinswerker

Kom langs, stel je vragen en ontdek hoe wij kunnen helpen!

#fyp #vrijblijvendeinloop #hoogbegaafdheid #oplossingsgericht #hoogkarspel #welkom #maatwerk #hbplus #hbkids #hbkamp #hbcafé #hbcollege

POLL: