HBspot: Joke


hbspot joke

Naam: Joke
Regio: Friesland

HBprofesional: Als HBprofessional brengt Joke een schat aan kennis en ervaring mee op het gebied van hoogbegaafdheid in al zijn facetten. Haar expertise omvat verschillende aspecten van hoogbegaafdheid, van het begeleiden van kinderen en volwassenen tot het bieden van gespecialiseerde trainingen en observatiediensten. Joke combineert haar wetenschappelijke inzichten met praktische ervaring, waardoor ze een waardevolle partner is voor scholen, ouders en organisaties die meer willen begrijpen over hoogbegaafdheid en hoe ze hoogbegaafde individuen effectief kunnen ondersteunen.



Ervaringsdeskundige: Joke, als ouder van hoogbegaafde kinderen, heeft uit eigen ervaring geleerd wat het inhoudt om deze kinderen te begeleiden en te ondersteunen in hun groei.

Ondersteuning bij schoolgesprekken: Bij schoolgesprekken fungeert Joke als gids, waarbij ze je helpt bij het begrijpen van de complexe structuur van het onderwijs en ervoor zorgt dat jouw stem duidelijk en effectief wordt overgebracht.

Lezingen over hoogbegaafdheid: Bij HBcentrum deelt Joke, als zelfstandig professional, haar kennis en inzichten over hoogbegaafdheid door middel van lezingen en workshops voor scholen en organisaties, waardoor een verbeterd begrip en ondersteuning voor hoogbegaafde leerlingen wordt bevorderd. Daarnaast geeft Joke ook over andere onderwerpen diverse lezingen.

EXPERT Wereldspel: In het Expert Wereldspel, onder Joke's deskundige begeleiding, wordt gestreefd naar een diepgaand begrip van de sterke punten, voorkeuren en eventuele uitdagingen van de deelnemers op het gebied van leren en denken. Op basis hiervan kan Joke nauwkeurige aanbevelingen doen voor onderwijs- en ondersteuningsstrategieën die op maat zijn gemaakt voor elke individuele deelnemer.

LEREN LEREN Methode trainer: Als trainer van de LEREN LEREN Methode, helpt Joke leerlingen om hun leerproces te verbeteren door gebruik te maken van praktische en wetenschappelijk onderbouwde strategieën. Deze unieke aanpak biedt studenten de tools die ze nodig hebben om hun studievaardigheden te versterken en hun leerprestaties te verbeteren.

Individuele begeleiding: Joke biedt individuele begeleiding, waarbij ze haar cliënten ondersteunt bij het verkennen van persoonlijke uitdagingen, het identificeren van sterke punten en het stellen van realistische doelen. Met haar empathische steun en diverse aanpak helpt Joke hen bij het verbeteren van vaardigheden, omgaan met emoties en bereiken van persoonlijke groei.

Gespecialiseerd in individuele begeleiding voor staatsexamens: Joke biedt cognitieve begeleiding richting staatsexamens, een gestructureerd proces dat individuen voorbereidt op het afleggen van staatsexamens. Deze vorm van begeleiding richt zich op het ontwikkelen en versterken van cognitieve vaardigheden die nodig zijn om succesvol te presteren tijdens deze examens. Dit omvat het bieden van ondersteuning bij het begrijpen van examenvereisten, het aanleren van effectieve studie- en examenstrategieën, en het versterken van analytisch denken en probleemoplossende vaardigheden.

Observaties op school: Bij scholen biedt Joke uitgebreide observatiediensten aan, waarbij ze zich toelegt op het observeren en analyseren van het gedrag, de leerstijlen en de sociale interacties van hoogbegaafde leerlingen in hun dagelijkse schoolomgeving.

Als je geïnteresseerd bent in het inhuren van een van onze professionals voor hun specifieke kwaliteiten, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via info@hbspot.nl.