HBspot: Anneloes


hbspot anneloes

Naam: Anneloes
Regio: Flevoland

HBprofessional: Anneloes, als HBprofessional, heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van hoogbegaafdheid in de breedste zin van het woord. Haar deskundigheid strekt zich uit over verschillende aspecten van hoogbegaafdheid, van begeleiding van zowel kinderen als volwassenen tot het bieden van gespecialiseerde trainingen en observatiediensten. Door haar combinatie van wetenschappelijke inzichten en praktische ervaring, is Anneloes een essentiële partner voor scholen, ouders en organisaties die meer willen weten over hoogbegaafdheid en hoe ze hoogbegaafde individuen het best kunnen ondersteunen.


Kernvisie methode: Als kernvisiecoach helpt Anneloes kinderen en volwassenen om op een natuurlijke en effectieve manier te leren en te ontwikkelen. De kernvisie methode richt zich op het benutten van het visuele en kinesthetische leervermogen, waardoor leren leuker en succesvoller wordt.

EXPERT Wereldspel: Het Expert Wereldspel, onder de bekwame leiding van Anneloes, heeft als doel om een uitgebreid beeld te schetsen van de sterke punten, voorkeuren en mogelijke uitdagingen van de deelnemers op het gebied van leren en denken. Met deze diepgaande kennis kan Anneloes op maat gemaakte aanbevelingen doen voor onderwijs- en ondersteuningsstrategieën die afgestemd zijn op de individuele behoeften van elke deelnemer.

LEREN LEREN Methode trainer: Anneloes is een trainer van de LEREN LEREN Methode, een benadering die ontworpen is om leerlingen te voorzien van praktische en wetenschappelijk onderbouwde strategieën om hun leerproces te verbeteren. Door deze methode kunnen studenten hun studievaardigheden verbeteren en hun academische prestaties optimaliseren.

Visueel screemer (Fixatie Disparatie): De bioptor, gebruikt door Anneloes, speelt een cruciale rol bij het identificeren van visuele problemen die het leerproces kunnen verstoren. Deze screeningmethode biedt een georganiseerde en systematische aanpak om mogelijke visuele uitdagingen te achterhalen die het leren en de academische prestaties van kinderen en jongeren kunnen belemmeren.

Observatie op school: Anneloes levert uitgebreide observatiediensten aan scholen, waarbij ze zich concentreert op het identificeren en analyseren van het gedrag, de leerstijlen en de sociale interacties van hoogbegaafde leerlingen tijdens hun dagelijkse schoolroutine.

Als je geïnteresseerd bent in het inhuren van een van onze professionals voor hun specifieke kwaliteiten, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via info@hbspot.nl.