HBspot: Monique


hbspot monique

Naam: Monique
Regio: Noord-Holland

Naast haar eigen werkzaamheden als HBspot, wordt Monique ook ingehuurd bij onze dienst HBplus, HBkamp, HBprofessional en HBcafé.


HBprofessional: Als HBprofessional beschikt Monique over een diepgaande kennis en ruime ervaring op het gebied van hoogbegaafdheid in al zijn facetten. Ze heeft expertise in diverse aspecten van hoogbegaafdheid, van begeleiding van zowel kinderen als volwassenen tot het verstrekken van gespecialiseerde trainingen en observatiediensten. Monique combineert haar wetenschappelijke inzichten met praktische ervaring, wat haar een waardevolle partner maakt voor scholen, ouders en organisaties die meer willen begrijpen over hoogbegaafdheid en hoe zij hoogbegaafde individuen optimaal kunnen ondersteunen.

Ervaringsdeskundige: Door haar eigen ervaring als ouder van hoogbegaafde kinderen, begrijpt Monique precies wat er nodig is om deze kinderen te begeleiden en te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Coaching voor volwassenen en kinderen (HB/UHB): Monique biedt op maat gemaakte sessies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van het individu.

Ondersteuning bij schoolgesprekken: Bij schoolgesprekken staat Monique aan je zijde om je te helpen door het onderwijssysteem te navigeren en ervoor te zorgen dat jouw mening en standpunten worden erkend.

EXPERT Wereldspel: In het Expert Wereldspel, onder leiding van Monique, wordt gestreefd naar een grondig begrip van de sterke punten, voorkeuren en eventuele uitdagingen van de deelnemers op het gebied van leren en denken. Met deze kennis kan Monique individuele aanbevelingen doen voor onderwijs- en ondersteuningsstrategieën die nauw aansluiten bij de behoeften van elke deelnemer.

COACHEE-spel: Het COACHEE-spel wordt door Monique ingezet als een levendig instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Dit spel biedt een interactieve en speelse manier om inzicht te krijgen in persoonlijke doelen, uitdagingen en mogelijkheden voor groei.

Observaties op scholen: Monique biedt uitgebreide observatiediensten aan scholen. Tijdens deze observaties richt ze zich op het identificeren en analyseren van het gedrag, de leerstijlen en de sociale interacties van hoogbegaafde leerlingen in hun dagelijkse schoolomgeving.

Kindercoach: Monique biedt als kindercoach begeleiding aan kinderen en jongeren bij hun persoonlijke groei en welzijn. Met een empathische en op maat gemaakte benadering helpt ze hen om hun eigen potentieel te ontdekken en om te gaan met de uitdagingen die ze ervaren in het dagelijks leven.

Teken je gesprek: gecertificeerde “Teken je Gesprek” professional, gespecialiseerd in het visualiseren van gesprekken om complexe onderwerpen begrijpelijk en inzichtelijk te maken. Door middel van eenvoudige tekeningen help ik individuen, gezinnen en teams om hun gedachten en gevoelens helder te communiceren en oplossingen te vinden voor uiteenlopende vraagstukken.

Als je geïnteresseerd bent in het inhuren van een van onze professionals voor hun specifieke kwaliteiten, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via info@hbspot.nl.